Homestay Suasana Desa

Homestay Suasana Desa

Homestay Dekat Wakaf Che Yeh, Kota Bharu

Rumah Banglo yang mempunyai 3 bilik tidur (berhawa dingin dan kipas) serta 2 bilik air.Ruang tamu dan ruang makan yang luas serta ruang dapur lengkap untuk memasak.Ruang dalaman rumah luas dan lengkap dengan perabot.Sesuai untuk beberapa keluarga atau rombongan pengantin atau untuk urusan kerja.Kawasan letak kereta yang luas dan selamat.

Lokasi: Kampung Pasir Kota, Jalan Pintu Geng, Kota Bharu...Hanya 1km daripada pekan / pasar malam Wakaf Che Yeh dan 3km dari pusat bandar Kota Bharu.

Kelengkapan Yang Disediakan:Lengkap dengan semua kemudahan yang diperlukan. Antaranya televisyen, peti sejuk, seterika dan tempat menggosok, mesin basuh dan tempat menyidai kain basuhan, pemanas air, rice cooker, dapur, pinggan, mangkuk, periuk dan kuali. Turut disediakan ialah bahan untuk minuman seperti teh, milo dan gula.

Penginap juga disediakan 3 katil queen, dan tilam tambahan Jika kumpulan anda ramai, hamparlah tilam atau toto di ruang tamu yang luas itu...ruang tamu boleh memuatkan 20 orang jika tidur di situ. Sabun, tuala dan selimut memang tersedia. Bantal dan tilam tambahan adalah tanpa caj.

Harga Sewaan: Harga sewaannya sangat murah iaitu RM 180.00 untuk semalaman. Had maksimum penyewa ialah 15 orang. Masa untuk check-in selepas 2.00 petang dan( check-out sebelum 12.00 tengah hari. Setiap tempahan perlu disertakan deposit secara bank-in ke akaun CIMB Bank 0313 0001 5432 04 (Aminuddin bin Awang). Setiap hari yang ditempah depositnya RM50.00 .

Hendak Makan....Bagaimana?Homestay ini sangat dekat dengan kedai makan. Paling tidak pun, anda pergi sahaja ke Wakaf Che Yeh, semua jenis makanan ada. Untuk keperluan diri, ada Pasar raya Ceria dekat sini atau Kedai 7 Eleven.
Bagaimana Untuk Berhubung Dengan Pemilik?
• 013-9207364 (Cikgu Aminuddin)
• 018-9009104 (Cikgu Ashida)
• 013-9867364 (Cikgu Ashida)
• E-mel: anjung.desa@yahoo.com.my

Bagaimanakah Untuk Datang ke Sini?Anda hanya perlu ke pekan Wakaf Che Yeh dan hubungi tuan rumah...Beliau atau wakilnya akan pergi menjemput anda untuk dibawa ke sini.....

Ruang TV

Ruang TV
Ruang TV